instagram


lørdag 15. juni 2013

Hotel Aak - som å komme hjem

       
Fredag kveld ankom vi Kristine og Odd Erik Rønning som akkurat har overtatt driften av Hotel Aak på Åndalsnes i Romsdalen. Et gledelig gjensyn ! Våre gamle naboer i Alta har virkelig kommet til et vakkert sted, og allerede rukket å skapt en atmosfære av de sjeldne  mellom de gamle veggene på hotellet, som en gang var fjellfolkets møtested. 

Etter en lang dag på sykkel var det luksus å få dekket hagebord med fløtepudding og rabarbra saus, friske bær og pekan. Vi fikk god innføring i de hektiske oppstartsukene  de har hatt etter ankomsten til Romsdalen. Flaks at de begge har så velvillige familier som stiller opp og hjelper dem. Vi var heldige og traff mamma Margaret og søster Hilde.

Lite ante vi om frokosten som ventet oss når vi omsider kom oss opp kl 11.00, etter en natts dyp søvn. Inn på ei fjøl kom eggerøre, laks, Røros-yoghurt med bær og pistasj nøtter, brie med nøtteblanding og honning, spekemat fra Tind, eplesyltetøy, ulike nybakte brød og rundstykker, diverse juice, kaffe og jeg vet ikke hva! For en relativt godt vant hotelgjest ble jeg slått i bakken, enda en luksus! Den planlagte sykkelturen opp Trollstigen ble lett byttet ut med en ekstra dag i Romsdalen og i god dugnadsånd har vi båret og organisert ved for vinteren. En speide-tur til Trolveggen rakk vi, og jammen klarte vi å komme oss hjem til Bjarte Bø og få kjøpt klatreføreren for Romsdalen. 

Når vi stod pakket og klare til å dra etter to fine dager kom enda en overraskelse; deilig dessert i strålende sol på trappa før avreise! Odd Erik visste hva vi trengte før vi syklet opp Trollstigen. 

Hos Kristine og Odd Erik på Hotel Aak føler man seg som hjemme. Vi kan gå god for at et besøk her vil by på matopplevelser av de sjeldne, en service som et luksushotell skal ha, og en vennlighet som du forventer av gode venner. Vi er tilbake før dere vet ordet av det med både klatresko, kiler og tau, og terrengsyklene. 

Vært å nevne er og at de venter sitt første barn om to uker, rivjern er stikkordet!

Sjekk ut http://www.facebook.com/hotelaak  Instagram: @hotelaak #hotelaak



                                     









                                       
       







1 kommentar:

  1. Kristine Rønning16. juni 2013 kl. 13:09

    Wow, jeg har virkelig ikke Henriette og Rake. Dette var fiiine ord! Satt ut. Kom tilbake snart for det var aå koselig å ha dere her. Lykke til på ferden ultrasprekinger!!!!!!!

    SvarSlett