instagram


lørdag 15. juni 2013

Luksuslivet på sykkel

Det første vi kan konstatere etter 14 dager på sykkelsetet er at en god sykkel shorts er vert hver en krone. Null sårhet! (Så langt) 

Vi er kommet oss videre fra Grong til fjellfolkets paradis, Romsdalen.

 Den siste uken har vi syklet sikksakk mellom regnbygene og stort sett holdt oss tørre. Fra Grong startet vi tidlig ut med Levanger og Trude Wold som mål. Lite skjønte jeg hvorfor beina føltes så eksternt tunge og det eneste som holdt meg oppe over snåsafjellet var tanken på Trudes krøller. Flaks at Anders, etter 7 timer, oppdaget at jeg hadde punktert. De neste tre timene ble adskillig lettere og hjertelig var gjennsynet med Trude ! 

I Trondheim måtte selvsagt butikkene utforskes, men uten at visakortet merket at vi hadde vært der. Desperasjonen var stor når dette gikk opp for meg, så nervene måtte senere roes med litt netthandel.
 På Orkanger fikk vi husly hos Steinar, Inger Johanne og Sigrid Fagerli. Om de skal slutte i arkitekt og elektro bransjen anbefaler vi dem å starte hotell. Sjelden har vi spist mer mat og sovet i hotelseng uten å være på hotell hos venner. Lett ble vi overtalt (eller bare lot være å reise)til en ekstra hviledag. Etter det har turen godt via Kristidsund og Atlanterhavsveinen og hyggelig middag med Øystein i Molde. 

Etter 14 dager langs veien har vi truffet på fine kjentfolk. Takk Trude for herlig gjensyn, kom tilbake til Tromsø. Lars Syrstad for lunsj i bartebyen og swaag prat. Familien Fagerli for at vi fikk invadere huset deres og ikke minst spise dere ut av kjøleskapet, pass dere vi kommer tilbake. Øystein for mange gode tips, skyss gjennom tunellen og hyggelig middag. 



Herlig gjensyn med Trude


Atlanterhavsveien


Punktering langs E6


Anders gjør ting han kan


Bartebyen


Familien Fagerli


 Lunsj i Lensvik


På vei inn Romsdalen


Fredddan









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar